ESEMÉNYEK

Folyamatos ízélmények

image0

Fülétől a farkáig – Falusi disznótoros ételek Az Öreg Tölgy Bisztróban

 

Szeretettel várunk január 11-én, 12:00–21:00 között egy igazi falusi gasztronómiai kalandra, ahol megkóstolhatod a vidék legfinomabb ízeit!

 

A fogásokat séfjeink, Bajzát Attila és Szanyi Dániel készítik, garantáltan ínycsiklandóan.

 

Helyszín: Cserépfalu, Az Öreg Tölgy Bisztró

 

Kerthelyiségünkben is részt vehetsz, ahol:

  • Frissen sült tepertő,
  • Forralt bor,
  • Forró tea
    vár, miközben Gelencsér János és Gólya Péter gondoskodik a hangulatról hegedűn és harmonikán.

 

Fontos! A rendezvény egy része szabadtéren lesz, ezért kérünk, öltözz melegen, hogy igazán élvezhesd az élményt!

 

Mit kóstolhatsz?

  • Fűszeres velőkrém, pirítós
  • Hagymás sült vér
  • Savanyú malacbelsőség leves
  • Böllér pecsenye
  • Sült hurka, kolbász
  • Friss tepertő
  • Házi kovászos kenyér
  • Szilvalekváros hájas tészta
  • Leveles tepertős pogácsa
  • Házi pálinka
  • Forralt Bor
  • Tea

 

A részvételi díj 15.900 Ft/fő, ami tartalmazza a teljes menüsor megkóstolását (étel, ital) és persze a remek zenét is.

Hisszük, hogy az étkezés igazi művészet, és minden íz, illat, és hangulat hozzájárul a kellemes élményhez.

Időnként borvacsorákkal kedveskedünk vendégeinknek, ahol az ország legjobb boraival ismerkedhetnek meg hozzájuk illő ízletes ételekkel párosítva. Legyenek azok könnyed, frissítő fehérborok vagy karakteres, gazdag vörösborok, nálunk minden ínyenc megtalálja a számításait.

Kísérd figyelemmel az eseményeket és az aktuális bor esteket az oldalunkon, hogy ne maradj le a kulináris élmények gazdag palettájáról.

Ahol elérsz minket

Nyitvatartás

Kedves Vendégeink!

Éttermünk az Egri Borünnepre való kitelepülés miatt július 11-13 között zárva lesz.

Szíves megértésüket köszönjük.